Globinsko čiščenje kože z ultrazvokom

Ultrazvočna terapija je postopek, ki je med terapevti razširjen že več kot 50 let. Uporabljajo ga za zdravljenje poškodb mehkega tkiva s pomočjo ultrazvočnih valov, kateri nastanejo kot rezultat mehanične vibracije glave na ultrazvočni napravi.

Ultrazvočno čiščenje obraza je napredna funkcija ultrazvoka, ki ima s posebnim aplikatorjem možnost čiščenja kože. Posebna ploščica deluje na kožo tako, da proizvaja ultrazvočno vibriranje, ki na koži povzroči, da nečistoče »zvibrira« na površje, kjer jih istočasno tudi postrga stran. Akne in mozolji se tako zelo kvalitetno odstranijo brez poškodb tkiva. Tudi za ogrce ni težav. Gre dobesedno za izpihovanje por in ogrcev brez neprijetnega stiskanja ter povzročanja rdečice in vnetij. Visokofrekvenčni ultrazvočni čistilec tako odstrani odmrle celice in povrhnjico, kar bistveno pripomore k hitrejši regeneraciji kože. Zmanjša nežne, manjše gubice, napenja kožo ter stimulira tkivo za proizvajanje kolagena  in elastina.

Primeren je za vse tipe kože, tako za aknasto kožo, kot problematično in zrelo kožo. Je varen, zanesljiv, koža po tretmaju bo občutno bolj mehka in čista, po redni uporabi ultrazvočnega čistilca bo vaša koža ponovno sijoča, brez nečistoč in enakomerno obarvana.

Želite podrobnejše informacije?

Za vsa dodatna vprašanja pokličite ali pišite na: