Nega obraza

KLASIČNA NEGA OBRAZA

Klasična nega obraza je primerna za redno vzdrževanje neproblematične kože. Z vsako stranko se posvetujemo in izberemo primerno nego obraza za njeno kožo, saj le tako lahko nudimo najboljše rezultate.

ANTI AGE NEGA

S staranjem kože se prične postopek razgradnje kolagena in elastina. Posledično koža postane manj elastična in čvrsta. Zgornja zaščitna plast kože se začne tanjšati in obrazne mišice začnejo popuščati, zato koža na obrazu postane povešena in posledično začnejo nastajati prve gube. Zunanji vplivi ( veter, mraz, sonce….) vplivajo na kisikove celice v podkožju. Koža zaradi slabega delovanja na sebe veže manj vlage, zato postaja izsušena in starikava.

Vrhunska anti age nega obraza  za nego zrele kože, je namenjena proti staranju ter za glajenje gubic in tonifikacijo kože in je kombinacija nege in aparaturne tehnike za pomlajevanje obraza. Uspešni rezultati anti-age tretmajev  so jasno vidni že takoj po prvi negi obraza. Koža po negi obraza izgleda mladostna, sijoča in bolj napeta, saj so gube manj globoke, aktivirana je sinteza kolagena.

Za trajnejše in še bolj očitne spremembe stanja kože predlagamo serijo neg obraza.

NEGA AKNASTE KOŽE

Specialna nega je primerna predvsem za zelo nečisto in aknasto kožo, ki potrebuje izdatno čiščenje. Primerna nega mastne kože na obrazu, izvedena s posebno pozornostjo kozmetičarke in vrhunsko kozmetiko dr. Spiller, vodi do zmanjšanega števila aken in infekcij. Koža bo vidno bolj gladka in napeta.

NEGA ZA RAZSTRUPLJANJE

Mnogi ljudje pozabijo, da tudi naša koža potrebuje občasno razstrupljanje. To velja še posebej za kožo na obrazu, ki je praktično vse dni v letu neposredno izpostavljena škodljivim snovem v zraku, umazaniji, ličilom ipd. Če je vaša koža trenutno v zelo slabem stanju, je to zagotovo znak, da bi ji koristilo malce razstrupljanja. Detox nege so namenjene čiščenju in razstrupljanju kože. Poživijo presnovo in poskrbijo za izboljšanje splošne strukture kože. Zakaj ji pravimo detox nega?Poleg uporabe profesionalne kozmetike, v našem salonu, izvedemo še ročno limfno drenažo obraza, ki odvaja odvečno tekočino, toksine in tuje substance ter tako olajša obnavljanje.

GLOBINSKO ČIŠČENJE OBRAZA

Vsako kožo je potrebno redno globinsko očistiti. Globinsko čiščenje svetujemo strankam z problematično kožo nagnjeno k nečistočam.

Ultrazvočno čiščenje obraza je napredna funkcija ultrazvoka, ki ima s posebnim aplikatorjem možnost čiščenja kože. Posebna ploščica deluje na kožo tako, da proizvaja ultrazvočno vibriranje, ki na koži povzroči, da nečistoče »zvibrira« na površje, kjer jih istočasno tudi postrga stran. Akne in mozolji se tako zelo kvalitetno odstranijo brez poškodb tkiva. Tudi za ogrce ni težav. Gre dobesedno za izpihovanje por in ogrcev brez neprijetnega stiskanja ter povzročanja rdečice in vnetij. Visokofrekvenčni ultrazvočni čistilec tako odstrani odmrle celice in povrhnjico, kar bistveno pripomore k hitrejši regeneraciji kože. Zmanjša nežne, manjše gubice, napenja kožo ter stimulira tkivo za proizvajanje kolagena  in elastina.

Želite podrobnejše informacije?

Za vsa dodatna vprašanja pokličite ali pišite na: